2009. március 18., szerda

Ez mi?

Köszöntünk minden idetévedt látogatót!

Mint a címből is rá lehet jönni, ez a blog a fifahungary.com oldalról, illetve az egész Hungary lapcsaládról fog szólni. Ugyanis nem minden az, aminek látszik, eme oldal esetében ez pedig hatványozottan igaz. Ez a blog nem azért jött létre, hogy lejárassa az 'efhát', hanem azért, hogy reális képet fessen arról, annak fórumáról, és hibáiról.

Hogy miért van erre szükség?

Mert a fejekben nagy a zűrzavar sok dologgal kapcsolatban, sokan nem értenek sok mindent, sokan pedig egyáltalán nincsenek tisztában bizonyos, igen fontos dolgokkal. Ezeket fogjuk megmutatni a blog hasábjain. Sok dolog ki fog derülni, ami talán majd rossz fényt vet az FH-ra, de úgy érezzük, ha elkezdtük, akkor végig is fogjuk csinálni.

Mi lesz itt?

Lesz itt minden! HSP botrány, érdekes szerkesztőfelvételek, kamu adminok, egymás fúrása, 'köztiszteletben álló' fórumtagok érdekes mozzanatai. Úgy is fogalmazhatnánk, hogy lehull a lepel bizonyos emberekről, történésekről. Elhiheti mindenki, én belelátok a dolgokba, hiszen az összes Hungary lapcsalád alá tartozó oldalon voltam szerkesztő, ezáltal rengeteg embert ismertem meg, kiről ez, kiről az derül ki. Véleményünk szerint sokak számára érdekesek lesznek az itt olvashatóak, akit pedig nem érdekel, azt a családja a mázsaháznál várja. Illetve, még csak annyit, hogy a blog szorosan köthető a VM Magazin tegnap indult különkiadásához, azt is tessék figyelni, linkelve lesz majd minden egyes adás.

Lesz tehát minden, mi szem-szájnak ingere, csak tessék figyelni!:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése