2009. március 24., kedd

Tisztázzunk pár dolgot...

Jó estét mindenkinek.

Utózöngék következnek, ugyanis kuzco posztja után az fh off topicjában néhány érdekes hozzászólás olvasható. A "szócsata" már itt, a blogon elkezdődött alul a kommenteknél, tomika reagált az írásra elsőként. Leszögezendő, ezzel semmi probléma nincsen, hiszen mindkét félnek megvan a véleménye, és az is köztudomású, hogy az fh és kuzco nem puszipajtások. Következzenek tehát azok a kommentek, melyek érdekesek lehetnek.

ovarusz

Lehet, hogy amit Tomikáék csinálnak, az nem éppen szép dolgo, de az, hogy Te megpróbálod befeketíteni Őket, még annál is nagyobb szemétség...
Pedri mikor nősz már fel végre, és számolsz el a tetteiddel ? Azt gondolod, hogy mindent megtehetsz csak azért, mert már mindenki így ismer ?



Ez az a poszt volt, amire az off topicban is reagáltam. Kedves Ovarusz, ezt a blogot ketten szerkesztjük, ergo amit kuzco ír, ahhoz nekem semmi közöm, és mivel a vita körülményeivel nem igazán vagyok tisztában, állást sem foglalnék.


555shoe


Lényegében csak abban nem csúsztat, amit nem írt le...


Erre csak azt tudom mondani, hogy bárhol, bármilyen formában kíváncsian várom a részletes kifejtését a dolognak. A "nektek nem magyarázom el, mert nem érdemes" és társai reakciókat előre is köszönjük, nem kérjük. Ha nem sikerül megmagyarázni, az téged fog minősíteni.


Mago(R)

Ez a társadalom hatása. Most nem akarom beleszőni, hogy a "magyar" társadalomé mert akkor megsérteném... Ez egy bohózat kezd lenni. Mert ez is egyfajta radikalizálódás csak kicsiben (mint a "Manhatten kicsiben" c. filmben). Nem szeretnék tényleg mélyebben belemenni, de a szennyes teregetés következményeit a közzétevő sme ússza meg. Kíváncsian várom a további postokat, mert nem félünk az "igazságotoktól". hajrá!



És végül Mago(R) hozzászólása. Ez a bohózatos dolog nyílván ismét a látogatók felé szól, mutatni kell, hogy ez egy igénytelen szar, és jelentéktelen. Az "ez is egyfajta radikalizálódás csak kicsiben" mondathoz csak annyit, hogy az itt megjelentek között egy "radikális bejegyzés" sem található, eddíg. Én azt hiszem, mindkét fél jobban jár, ha ez így is marad. De, persze lehet, hogy majd radikális akarok lenni, mert épp úgy kelek fel, és akkor majd meglátjuk. "De a szennyes teregetés következményeit a közzétevő sem ússza meg." Ez fenyegetőzés, ezzel sajnos nem tudok mit kezdeni, egy részről kijelented, hogy ez egy bohózat, aztán meg mégis ott a fenyegetés, hogy ezt meg azt nem ússzuk meg. Hogy is van ez akkor? "Kíváncsian várom a további posztokat." Ezt köszönjük.

Jóéjszakát mindenkinek.

1 megjegyzés:

  1. Hehe. Te is tudod barátom Én nem fenyegetőzöm sose. Én cselekszem mindig a jó időben. Privát csatornán kijelentettem melyik részét miért írtam. De nem tartozom magyarázattal. Ezt a blogot körülbelül 16 ember olvassa. Ezt is leirtam neked. És igen, egy bohózat az egész, mert továbbra is fingotok nincsen arról, hogyan is működik ez a lapcsaládosdi. Felőlem írhatsz radikális dolgokat. Már ha tudod egyáltalán ez a szó mit is jelent valójában. Velem lelehet állni vitatkozni, sőtt egyszer kérnék is rá lehetősséget. Szóban. Egészet felvesszük. Csak mivel Ti tényekkel nem tudtok szolgálni (ugyanis a privát üzenetek, régi postokra való utalás nem rendelkezik primer jelentősséggel) ezért valószínűleg mondanivalójában alul maradnátok a vitában. Mert azt elfelejtitek, hogy közzé tehettek minden levelezést és párbeszédet, felboncolgathatjátok azok tartalmát és összefüggéseit. Csak éppen mindenki leszarja ezeket. Én speciel augusztustól amerikában leszek egyetemen és pont leszarom mit gondoltok rólam itt szerény kis hazánkban egy internetes oldalon. Vannak akiket ezrek gyűlölnek, engem nem fog meghatni pár száz felháborodott kocka. Jajj ne. Szídta az olvasókat. Na ezis olyna, hogy akinek nem inge ne vegye magára. Azzal meg, hogy arcoskodtok meg szídjátok az FH-t azt bizonyítjátok, hogy nem voltatok méltóak a szerkesztői posztra. Én konstruktív postokat ezen a blogon maradéktalanul támogatom, de a pocskondiázást és az önálló sérelmekből származtatott személyeskedést mélységesen elítélem és lenézem.

    Üdvözlettel:

    Magor

    VálaszTörlés